Vad är Helpon?

Helpon är ett helt kostnadsfritt verktyg som gör det möjligt för era besökare och kunder att chatta med er i realtid. Tjänsten har en mängd olika funktioner som gör era kundrelationer mer personliga.

Idag är det vanligt att företag erbjuder support via epost och i bästa fall per telefon. Tyvärr är det ofta långa svarstider. Med Helpon kan man ha en konversation med sina kunder direkt på hemsidan, i realtid. Genom att enkelt ställa en fråga mot operatören så är sessionen igång. Inget program behövs installeras, Helpon fungerar direkt i webbläsaren och det enda som behövs är en internetuppkoppling.

Hur kommer jag igång?

För att börja använda Helpon behöver man ett konto. Ett konto kan på några minuter skapas startsidan genom att klicka på knappen under filmen "Registrera dig på Helpon kostnadsfritt". När registreringen slutförts kommer vi att skicka ut ett bekräftelse e-postmeddelande till er. Så snart detta e-postmeddelande kommit kan ni börja använda Helpon. Efter inloggningen kan ni direkt börja besvara frågor, skapa fler operatörer, personilisera ert konto och mycket där till.

Vilka funktioner finns?

Helpon kommer med en mängd olika funktioner. Allt ifrån SMS- och e-postalarm till att besvara kunders frågor i realtid. För att få en komplett lista över samtliga funktioner ber vi er besöka sidan funktionalitet.